Lauf 12 EM Roskilde

Elite Men:

1. Maris Strombergs (LAT), 2. Romain Mayet (France), 3. Martijn Jaspers (Netherlands), 4. Jelle van Gorkom (NED), 5. Joris Daudet (FRA), 6. Edzus Treimanis (LAT), 7. Sylvain Andre (FRA), 8 Twan van Gendt (NED)

Elite Women:
1. Laura Smulders (NED), 2. Manon Valentino (FRA), 3. Simone Christensen (DEN), 4. Magalie Pottier (FRA), 5. Eva Ailloud (FRA), 6. Aneta Hladikova (CZE), 7. Elke van Hoof (Bel), 8. Merle van Benthem (NED)

Junior Men:
1. Niek Kimmann (NED), 2. Kristens Krigers (LAT), 3. Jay Schippers (NED), 4. Evan Martins (FRA), 5. Tore Navrestad (NOR), 6. Bram van den Hudding (NED), 7. Simon Marquart (SUI), 8. Jakob Bernhart (GER)

Junior Women:
1. Sandie Thibaut (FRA), 2. Mathilde Doudoux (FRA), 3. Viviana van Hees (NED), 4. Margot Hetmanczyk (FRA), 5. Megane Lajmi (FRA), 6. Titiana Usova (RUS), 7. Louanne Juillerat (SUI), 8. Marie Hossay (BEL)

 

Challenge:

3. Platz Perla Grosser Girls 7-

3. Platz Maxie Gelhaus Grils 11

5. Phil Grosser Boys 11

Download
EM Challenge
2014 European challenge Finish Report Pa
Adobe Acrobat Dokument 81.0 KB