BMX European League Zolder

Elite Men:

1. Cayleron Quentin (FRA), 2. Mir Amidu (FRA), 3. Bujaki Bence (HUN), 4. Treimanis Edzus (LAT), 5. Riccardi Romain (ITA), 6. van Gorkom Jelle (NED), 7. van de Wetering Glenn (NED), 8. Duchene Simon (FRA)

 

Elite Women:

1. Vanhoof Elke (BEL), 2. Suvorova Natali (RUS), 3. Christensen Simone (DEN), 4. Corlobe Pauline (FRA), 5. Rimsaite Vilma (LIT), 6. Klaus Lieke (NED), 7. Aleksejeva Sandra (LAT), 8. Ailloud Eva (FRA)

 

Junior Men:

1. Kimmann Niek (NED), 2. Krigers Kristens (LAT), 3. Bensink Niels (NED), 4. Huber Quentin (FRA), 5. Gonzales Bernard Xavier (FRA), 6. Marquart Simon (SUI), 7.Schippers Jay (NED), 8. Bernhart Jakob (GER)

 

Junior Women:

1. Bondarenko Yaroslava (RUS), 2. Thibaut Sandie (FRA), 3. van Hees Viviana (NED), 4. Lajmi Megane FRA), 5. Doudoux Mathilde (FRA), 6. Kapitanova Tatiana (RUS), 7. Rojas Anna Sara (BOL), 8. Escobar Andrea (COL)